![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| SMF Kurulumu FTP programı aracılığıyla dosyaları ftpye attığımızı varsayarak kuruluma geçmek istiyorum. (Ben dosyaları atmak için beklemektense otomatik hosta en son sürüm smf dosyalarını indiren Webinstall.php dosyasını kullandım.Sizede öneririm.) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forumumuzun ismini ve URL sini girdikten sonra Hostumuzun paneline girerek bir Veritabanı, Veritabanı Kullanıcısı oluşturup bütün hakları veriyoruz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Daha sonra yine smf kurulum ekranına dönüyoruz ve alt kısma geçtiğimizde bize veritabanı bilgilerimizi soruyor.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eğer bilgilerimiz doğruysa bizden forum admin kullanıcısı oluşturmak için gerekli bilgileri isteyecektir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Daha sonra kurulumun başarılı olduğunu söyleyen ve bizden FTPde (Varsa webinstall.php) ile birlikte install.php'yi silmemizi isteyecektir.Ftp programımıza dönüp bu dosyaları güvenlik için silerek kurulumu tamamlıyoruz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve işte forumumuz; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gerekli Dosyalar için Download adresleri; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alıntıdır.. | |
| ![]() |
![]() | #2 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: SMF Kurulumu Güzel bir sunum ellerine sağlık.Arkadaslar takıldıgınız biryer yada herhangi bir sorunla karsılasırsanız Pm le benımlede irtibata gecebilirsiniz yardımcı olurum. |
| ![]() |
![]() | #3 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: SMF Kurulumu Güzel bir anlatım ben yazmayı düşünüyordum.Kendi anlatımımla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sana Kısmetmiş.Teşekkürler. Konu sabitlenmiştir. |
| ![]() |
![]() | #7 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: SMF Kurulumu vB ye en büyük rakip aslinda MyBB dir.. MyBB kurulumunu pek çok insan yapamadığı için genelde free olmasından dolayi bir başka altarnatif olan SMF foruma yönlendirdi. MyBB bir çok şey bakımından vB ye yakındır. iyi forumlar..
__________________ Make it real, Make me feel it. |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
kurulumu, smf |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
irc kurulumu services kurulumu vb yapamayanların dikkatine | Khalon | Unreal IRCd | 0 | 15 Kasım 2011 07:37 |
Smf Kurulumu | Kungiman | SMF | 9 | 26 Mayıs 2009 08:53 |
Ağ kurulumu | diablo33 | Ağ, Network ve Networking | 0 | 25 Ocak 2009 02:15 |