27 Ocak 2012, 14:46 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Smf adres yolu Smf forumu kurdum.Ancak şöle bir sorunum var. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunu yazınca foruma giriliyor. Ben istiyorumki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazınca girilsin. Bunu nasıl ayarlayabilirim. public_html ye smf_2-0-2_install i yukledim onun içinde index.php var Nereye alırsam yada değiştirirsem. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazarak direk girerim. | |
|
27 Ocak 2012, 15:32 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf adres yolu şimdi siz yolu değiştirirseniz bozulur benim önerim. şimdiki kurdugunuzu silmeniz ve ftp nin ana dizininde forum adında klasör acarsınız ve forum dosyalarını onun ine atarsınız öyle kurarısınız. böyle yaparsanız forum yolu domain/forum olur |
|
27 Ocak 2012, 15:45 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf adres yolu oncelikle SMF ayarlarindan forum yolunu smf_2-0-2_install yazan yeri forum olarak degistirin. daha sonra, ftp'den smf_2-0-2_install klasörünün ismini yine forum olarak değiştirin. artık sitenize [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olarak giriş yapabilirsiniz. ancak unutmayın bu değişikliği öncelikli olarak SMF üzerinden daha sonra FTP üzerinden gerçekleştirmeniz gerekiyor. |
|
Etiketler |
adres, smf, yolu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |