05 Aralık 2011, 18:42 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Smf Konu Açma Özelliği Sorunu Selamlar Smf formu kurmayı denedim geçenlerde , kurdumda lakin formda şu an buraya nasıl konu açmak için yeni konu yada konu aç butonu na tıklayıp konu açabildiysem aynısı smf de olmuyor çünkü konu aç yada yeni konu aç gibi bir buton yok yani form'mumuza hiç bir şekilde konu açamıyoruz . Smf konusunda bilgisi olan arkadaşların önerileri .. Sürüm Bilgileri: Forum Sürümü: SMF 2.0 RC5 Güncel SMF Sürümü: ?? GD sürümü: bundled (2.0.34 compatible) MySQL sürümü: 5.0.92-community Memcached: ??? XCache: 1.3.1 PHP: 5.2.9 Sunucu Sürümü: LiteSpeed Kullanılan Tema : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tema Name : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu FOX tarafından (05 Aralık 2011 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir. | |
|
07 Aralık 2011, 23:51 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf Konu Açma Özelliği Sorunu Form'u ilk kurduğumda böyle idi , yani sorun sonrada oluşmadı bu arada yenü hiç bir eklenti yapmadım temada bir ayar yada herhangi bir özellik mi aktif kılar bu sorunumzu? |
|
08 Aralık 2011, 22:42 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf Konu Açma Özelliği Sorunu Buton eklemek için; RC5 için; display_template.php de BUL PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
altına ekle PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
denermisiniz. |
|
08 Aralık 2011, 23:25 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf Konu Açma Özelliği Sorunu hallettim butonlar gözüküyor .. Birde Şu smf temasını editleyen arkadaş sağ alt köşeye sitesinin ismini kendi ismini filan yazmış tasarımcı olarak onu nerden değiştirebilirim ? |
|
15 Ağustos 2013, 03:22 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf Konu Açma Özelliği Sorunu merhabalar ben smf 2.0.5 kullanıyorum. konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. HighWay diye bir tema kullanıyorum fakat arkadaşın sorununun aynısı bende var. normal default temada sorun yok ama. Yardımcı olacak abilerim / kardeşlerime şimdiden teşekkür ederim NOT: tema linki bu: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
Etiketler |
acma, konu, smf, sorunu, Özelliği |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |