06 Ekim 2009, 23:27 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Smf ' den bir soru ? ( Forum ana linkleri ) Ana Sayfa Yardim Ara Takvim Giriş Yap Kayit Ol Forumumuzun anasayfasındaki bu linkleri değiştirebilirmiyiz . Örnek Yardim bölümünü Sohbet yapıp sohbet sitemizi forumla içiçe bir site yapabilirmiyiz ?
__________________ ĻêģäĻ Düšűņ īĻĹęğàĻ Yàşà! ~ | |
|
08 Ekim 2009, 09:32 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf ' den bir soru ? ( Forum ana linkleri ) Denemedim ama aklıma geldıgı için soyluyorum.Forum sayfanızın ftp bilglerinden index'lerine girin. iLk önce Linkleri düzenleyın.ardından theme kısmına girip işte atıyorum Forumunuza YArdım butonunun resmini bulun o resim yerine Sohbete BAglan diye buton oLusturun. Bi ihtmaL olabılır diye dusunuyorum oLmazsa da nıye ugrastırdın deme : ) umarım oLur
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Eskiden Kral'dı. Şimdi Emekli.. |
|
08 Ekim 2009, 21:56 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf ' den bir soru ? ( Forum ana linkleri ) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadasimiz yardimci olmaya calismis ama bende anlamadim ne demek istedigini Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kardes ekle smf temani buraya hangi buttonlar ne ile degisicekse ornek buttonlarda bul biryerden buraya onlarida ekle sirasiyla basa ne gelicek Linki ne olucak Ornek> 1inci Sohbet Buttonu Linki : Sohbet.html Gibisine Aciklayici mesaj yazin Ben temayi Editleyip Buraya Atacam Tekrardan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
|
Etiketler |
ana, linkleri, smf, soru |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |