![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Smf Kurulumu Ücretli veya Reklam karsılıgında tamamıyle tüm eklentileriyle Smf yada Mk Portal kurulumu yaptırılacaktır.Ilgılenen arkadaslar referanslarını konu altında yazsınlarKı en uygun kısı ıle anlasaLım. tesekurler. Konu Kungiman tarafından (07 Mayıs 2009 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir. | |
| ![]() |
![]() | #2 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf Kurulumu
SMF Tüm eklenti Demişsiniz de.. SMF de binlerce eklenti Var olmasını istediklerinizi yazarsanız daha acıklayıcı olur.
__________________ ...yoruldum patron! " | ||||
| ![]() |
![]() | #3 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf Kurulumu Yanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öle Yerler varkı Vb ye taş cıkartır. Bıraz Vb gibi özellıklere sahip .. Postbit,navbar vs ..Demolarınızı buradan verebılırsınız |
| ![]() |
![]() | #4 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf Kurulumu demo olarakda Eskı webmasterım olan ShaLgam ın yerını gosterıyorum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| ![]() |
![]() | #5 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf Kurulumu ShaLgam SMF uzmanı Bir Arkadas Onun eline su Dökmek olmaz.. demo olarak İstersen WebMakara.neT bünyesindeki foruma Bakabilirsin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ...yoruldum patron! " |
| ![]() |
![]() | #6 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf Kurulumu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ı ılk tasarımı o yapmıstı. sonra ben db lerı sıldım vbulletin ugruna. anladın neyse kurdum ben smf.. |
| ![]() |
![]() | #8 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf Kurulumu bu Shalgamı cok duydum 20 kişi webmasterim dedi gittim yaptığı siteye baktım wordpress kurmus su shalgamla bi tanıssakta sorsak nereleri yapmıs Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| ![]() |
![]() | #10 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Smf Kurulumu
evet bakdı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama once kendınız bakmalısınız forum bOOm | ||||
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
kurulumu, smf |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
irc kurulumu services kurulumu vb yapamayanların dikkatine | Khalon | Unreal IRCd | 0 | 15 Kasım 2011 07:37 |
Ağ kurulumu | diablo33 | Ağ, Network ve Networking | 0 | 25 Ocak 2009 02:15 |
ASP.NET KuruLumu | ReMEMBeR | ASP/ASP.NET | 0 | 01 Şubat 2006 12:45 |