![]() |
Yeni forumumuza geçiş süreci başlamıştır. Bu süreçte yaşanabilecek erişim sorunları veya diğer teknik aksaklıklar için anlayışınızı rica ederiz. Sabır ve desteğiniz için teşekkür ederiz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #3621 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Yoruldum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Eğer mutluluk para olsaydı, mesleğiniz ne olurdu? |
| ![]() |
![]() | #3623 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Beni birtek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unutmamış Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Birde @eşekherif baya çınlatmış kulağımı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| ![]() |
![]() | #3624 |
Çevrimiçi ![]() ![]() | Cevap: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? .@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni görmek güzel Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |
| ![]() |
![]() | #3625 | ||||
Çevrimdışı ![]() | Cevap: Şu An Ne Düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim canım senide öyle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
| ![]() |
![]() | #3626 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni unutmaya ömür yetmez
__________________ bir tutkudur mIRCTurk. |
| ![]() |
![]() | #3629 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Tanışmıyor olsakda - zarif – şık birisiniz sanırım, bunu hissediyorum! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tekrar hoş geldiniz...
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| ![]() |
![]() | #3630 |
Çevrimiçi ![]() | Cevap: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hosgeldin.. seni gormek guzel Birde sabah kahvemi dusunuyorum.. extra seker lazim bugun
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
anda, dusunuyorsunuz, şu an ne dusunuyorsunuz forum oyunu |
Konuyu Toplam 62 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 62 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kim olduğunuzu düşünüyorsunuz ??? | Süslü | IF Ekstra | 1 | 19 Temmuz 2022 20:18 |