![]() |
Yeni forumumuza geçiş süreci başlamıştır. Bu süreçte yaşanabilecek erişim sorunları veya diğer teknik aksaklıklar için anlayışınızı rica ederiz. Sabır ve desteğiniz için teşekkür ederiz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #553 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Yalnızlığımı ifade etmek zorunda kaldığım zaman canım acıyor ve zavallı hissediyorum. Bu da imtihan biliyorum, ama niye ben diyorum bazen. |
| ![]() |
![]() | #554 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? O Kadar güzel konular açmışım ki.Açtığım konuların birine37 diğerine ise 238 kez tıklamışım.Arada böyle absurt durumlar oluyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| ![]() |
![]() | #555 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| ![]() |
![]() | #556 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Yarin acaba sirkete serseri gibi mi gitsem esofman style haftanin son is gunu ciddiyetten uzak (; sporlari cekerim sapkada takarimm misss |
| ![]() |
![]() | #557 |
Çevrimiçi ![]() ![]() | Cevap: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? çocuk ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
anda, dusunuyorsunuz, şu an ne dusunuyorsunuz forum oyunu |
Konuyu Toplam 51 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 51 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kim olduğunuzu düşünüyorsunuz ??? | Süslü | IF Ekstra | 1 | 19 Temmuz 2022 20:18 |