![]() |
Yeni forumumuza geçiş süreci başlamıştır. Bu süreçte yaşanabilecek erişim sorunları veya diğer teknik aksaklıklar için anlayışınızı rica ederiz. Sabır ve desteğiniz için teşekkür ederiz. |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Stil ![]() |
![]() | #191 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: Üsttekinin IF'deki Bilinir özelliği.. Yemeklerini kimseyle Paylaşmamasıyla ( Sanal alemde Mert ama iş Rea'le Gelince Cimrileşiyor ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| ![]() |
![]() | #194 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: Üsttekinin IF'deki Bilinir özelliği.. Tabiki Yemek Konusunda Becerikli(Bilinir Özelliği Olsa Gerek / En Azından Ben Öyle Biliyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
__________________ - Yükmüşüm ya da yokmuşum gibi hissettiren hayatlardan sessizce çıktım. - Her zaman gemiler batmaz, bu sefer sular çekildi. |
| ![]() |
![]() | #196 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: Üsttekinin IF'deki Bilinir özelliği.. Süslü Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kokan makyaj kokuları ile kesin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ ...yoruldum patron! " |
| ![]() |
![]() | #199 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: Üsttekinin IF'deki Bilinir özelliği.. Dürüst.
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
bilinir, ifdeki, ozelligi, usttekinin, Üsttekinin, Özelliği |
Konuyu Toplam 53 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 53 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Üsttekinin Sevdiği Üyeyi Tahmin Et | pyracantha | Forum Oyunları | 3212 | 08 Mart 2025 21:25 |
Üsttekinin sevgilin olmasını İSTESEN, nedeni ne olurdu ? | Luthien | Forum Oyunları | 456 | 25 Şubat 2025 22:48 |
Hiç Üsttekinin Profiline Baktın mı? | meLanie | RadyoHarika Paylaşımları | 2 | 28 Ağustos 2023 21:33 |
Gmail'deki iki yeni özelliği kaçırmayın! | Slipknot | Ağ, Network ve Networking | 0 | 10 Nisan 2010 15:27 |