IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Serbest Kürsü (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/)
-   -   Ramazan Ayına Özel: IRCForumları Ramazan Ayı Sohbet Konusu (Ramazanlar İlgili A-Z Her Şey) (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/866967-ramazan-ayina-ozel-ircforumlari-ramazan-ayi-sohbet-konusu-ramazanlar-ilgili-z-her-sey.html)

Kalemzede 23 Nisan 2020 19:35

Ramazan Ayına Özel: IRCForumları Ramazan Ayı Sohbet Konusu (Ramazanlar İlgili A-Z Her Şey)
 
Ramazan Ayına Özel: IRCForumları Ramazan Ayı Sohbet Konusu (Ramazanlar İlgili A-Z Her Şey)

Merhaba Sevgili IRCForumları Üyeleri,


Konumuz, Ramazan Ayı boyunca açık olacak ve Ramazan ile ilgili A'dan Z'ye sohbet edebileceğimiz bir Ana Konu olacaktır. Konuya, ''Merhaba.'', ''Nasılsınız?'', ''Günaydın.'', ''İyi Akşamlar'', ''İyi Ramazanlar'', ''İyi Sahurlar'' vb. gibisinden istediğiniz Mesajı yazabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

RAMAZAN BAŞLANGIÇ TARİHİ: 24 Nisan 2010 Cuma
RAMAZAN BİTİŞ TARİHİ: 23 Mayıs 2020 Cumartesi


Üç Aylar’ı uğurladığımız Ramazan ayı faziletlerle dolu bir aydır. Ramazan ayı, hayır ayı, yoksullara ve düşkünlere yardım ayı ve bütün anlarıyla Kur’an ayıdır. Ramazanın diriltici özelliği, bütün insanlığı hidayete ve mutluluğa ulaştırmak için insanlığa gönderilen Kur’an-ı Kerim’in bu ayda inmeye başlamasından kaynaklanmaktadır. Ayrıca İslam’ın temel esaslarından biri olan oruç ibadetinin bu ayda yerine getirilmesinden dolayıdır.



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk