16 Mart 2015, 14:03 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Vejeteryan Kabak Kalye [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 4.0 Adet (Orta/Normal) Kabak 2.0 Adet (Küçük) Kurusoğan 2.0 Adet (Orta/Normal) Domates 0.5 Çay Bardağı (Normal) Beyaz Pirinç 1.0 Çay Bardağı (Normal) Zeytinyağı 0.5 Demet Nane 0.5 Demet Dereotu 3.0 Diş (Orta Boy) Sarımsak Hazırlanışı Vejeteryan kabak kalye için öncelikle kabakları irice doğrayıp tencereye alın. Üzerine yıkanmış pirinci, rendelenmiş soğan, sarımsak ve domatesleri ekleyip zeytinyağını gezdirin, kapağını kapatın. Ocak üzerince çok kısık ateşte hiç su koymadan pişmeye bırakın. Daha sonra kıyılmış dereotu ve naneyi ekleyip kapağını kapatıp pişirmeye devam edin. İstenirse pirinçler için 1 çay bardağı kadar su ekleyebilirsiniz. Bu yemeği soğan koymadan da hazırlamak mümkündür. Sıcak ya da soğuk olarak servis edilebilir. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
kabak, kalye, vejeteryan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Vejeteryan. | Desmont | IF Sözlük | 1 | 23 Ekim 2014 13:18 |
Kabak Kemane - Kabak Kemane Hakkında Bilgi | xena | Müzik Dünyası | 3 | 14 Mayıs 2014 22:59 |
Vejeteryan Chili | Elysian | Sebze Yemekleri | 0 | 12 Mart 2014 09:43 |
Yumurtalı Kabak Kalye | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 02:09 |
Vejeteryan Salata | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 26 Eylül 2009 23:09 |