![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Vejetaryen Kapuska [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 0.5 Adet (Orta/Normal) Beyaz Lahana (Bütün) 1.0 Çay Bardağı (Normal) Beyaz Pirinç 2.0 Çorba Kaşığı Bitkisel Sıvı Yağ Çeşitleri 1.0 Çorba Kaşığı Domates Salçası 1.0 Adet (Büyük) Kurusoğan (Bütün) 1.0 Tatlı Kaşığı (5 G Lık) Tuz (İyotlu) Hazırlanışı Vejetaryen Kapuska hazırlamak için; Sıvı yağı tencereye alarak yemeklik doğradığın soğanları kavur. Doğramış olduğun lahanayı da ilave ederek lahanalar suyunu çekene kadar kavurmaya devam et. Lahanalar iyice kavrulduktan sonra pirinci, sıcak suda ezmiş olduğun salçayı ve tuzu lahanaların üzerine gelecek kadar sıcak suyla birlikte ilave ederek tencerenin kapağını kapat, kısık ateşte aralıklı zamanlarda kontrol ederek pişir. Vejetaryen Kapuska servise hazır. Afiyet olsun. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
kapuska, vejetaryen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Vejetaryen Börülce | Numune | Sebze Yemekleri | 0 | 26 Şubat 2015 11:50 |
Etli Kapuska | Burce | Et Yemekleri | 0 | 21 Nisan 2012 05:54 |
Vejetaryen Bezelye | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 02:24 |
Barbunyalı Kapuska | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 18:33 |
Vejetaryen | Süslü | Diyet ve Sağlıklı Beslenme | 2 | 13 Mart 2009 16:30 |