IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 30 Ağustos 2014, 21:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşamelli Karnabahar





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malzemeler

2 adet karnabahar
1 litre süt
100 gr. kasar peyniri
150 gr. margarin
3 çorba kasigi un

Tarif

Karnabaharlar temizlendikten, yikandiktan sonra tuzlu suda haslanir.
Margarin bir tencere içerisinde eritilir, un ilave edilir, hafif sari oluncaya kadar kavrulur.
Bir litre süt yavas yavas ilave edilir ve karistirilir.
Koyulasinca atesten indirilir.
Borcam yaglanir, borcamin içine suyu süzülmüs karnabaharlar konulur.
Üzerine hazirlanan salça dökülür ve rendelenmis 100 gr. kasar peyniri serpilir. 50 gr. erimis margarin üzerine gezdirilerek dökülür.
Üzeri kizarincaya kadar firinda pisirilir


alıntı


 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
beşamelli, karnabahar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beşamelli Patlıcan Tarifi oneofgirl Sebze Yemekleri 0 31 Temmuz 2013 16:32
Beşamelli Nuar Burce Et Yemekleri 0 21 Nisan 2012 05:39
Domatesli Beşamelli Tavuk YapraK Tavuk Yemekleri 0 15 Şubat 2010 23:16
Beşamelli Yumurta Dolmasi YapraK Yumurta Yemekleri 0 28 Eylül 2009 02:18
Beşamelli Kıymalı Enginar YapraK Sebze Yemekleri 0 22 Mart 2009 18:34