30 Ağustos 2014, 21:25 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Beşamelli Karnabahar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 2 adet karnabahar 1 litre süt 100 gr. kasar peyniri 150 gr. margarin 3 çorba kasigi un Tarif Karnabaharlar temizlendikten, yikandiktan sonra tuzlu suda haslanir. Margarin bir tencere içerisinde eritilir, un ilave edilir, hafif sari oluncaya kadar kavrulur. Bir litre süt yavas yavas ilave edilir ve karistirilir. Koyulasinca atesten indirilir. Borcam yaglanir, borcamin içine suyu süzülmüs karnabaharlar konulur. Üzerine hazirlanan salça dökülür ve rendelenmis 100 gr. kasar peyniri serpilir. 50 gr. erimis margarin üzerine gezdirilerek dökülür. Üzeri kizarincaya kadar firinda pisirilir alıntı | |
|
Etiketler |
beşamelli, karnabahar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beşamelli Patlıcan Tarifi | oneofgirl | Sebze Yemekleri | 0 | 31 Temmuz 2013 16:32 |
Beşamelli Nuar | Burce | Et Yemekleri | 0 | 21 Nisan 2012 05:39 |
Domatesli Beşamelli Tavuk | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 23:16 |
Beşamelli Yumurta Dolmasi | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 02:18 |
Beşamelli Kıymalı Enginar | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 18:34 |