14 Mayıs 2014, 21:47 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Armut, pırasa ve arpacık soğanı çorbası Malzemeler: 1/4 su bardağı zeytinyağı 2 arpacık soğanı, ince doğranmış 250 gr. dilimlenmiş pırasa 2 diş sarımsak, ince doğranmış 2 armut, içi alınmış ve doğranmış 4 fincan sıcak tavuk suyu Süsleme için maydanoz Süsleme için ince dilimlenmiş ve fırında kurutulmuş 1 armut Hazırlanışı: Zeytinyağını bir tencerede ısıtın ve doğradığınız arpacık soğanlarını, pırasayı ve sarımsağı orta ısıda 10 dakika süreyle hafifçe kızartın. Armutları ve tavuk suyunu ekleyerek kaynamasını bekleyin. Ocağın altını biraz kısın. Çorbayı ocaktan alın ve blender’dan geçirin. Sıcak veya soğuk servis edebilirsiniz. Süslemek için fırında kuruttuğunuz armut dilimlerini ve maydanozu kullanın. Not: Süslemede kullanılan armudu kurutmak için fırını önceden 150 dereceye ayarlayın. Armudu çok ince dilimleyin ve bu dilimleri fırın tepsisine yerleştirin. Hafif renk alana ve çıtır hale gelene kadar bekleyin.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. | |
|
Etiketler |
armut, arpacık, çorbası, pırasa, soğanı, ve |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Frenk Soğanı (Yaprak Soğanı) Ve Faydaları | Elysian | Sağlık Köşesi | 0 | 19 Nisan 2014 08:19 |
Diyet Pırasa Çorbası | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 24 Kasım 2012 23:11 |
Pırasa Çorbası | Dilara | Çorbalar | 0 | 14 Ekim 2010 03:09 |
Pırasa Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 25 Aralık 2009 20:45 |
Pırasa Çorbası | Heidi | Çorbalar | 1 | 12 Mart 2009 17:31 |