11 Mayıs 2014, 04:32 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kazayağı Otu Kavurması (Gazyak) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 bağ kazayağı otu (Gazyak) 1 orta boy soğan Kişi başı 1 yumurta Zeytinyağı ve tereyağı Kırmızı pul biber Kazayağı Kavurması nasıl yapılır? Kazayaklarının köklerini kesip bol suyla yıkayın. İri iri doğrayın Soğanı yemeklik doğrayıp yağda sarartın. Kazayaklarını ekleyin. Kısık ateşte, otlar yumuşayana kadar pişirin. Tuzu, ve kırmızıbiberi ekleyip karıştırın Yumurtaları kırıp hafif karıştırarak pişirin. | |
|
Etiketler |
gazyak, kavurması, kazayağı, otu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kazayağı (kenopodyum) | Ecrin | Alternatif Tıp | 0 | 11 Ağustos 2013 14:10 |
Rumeli Kavurması | N999 | Et Yemekleri | 0 | 19 Şubat 2012 23:48 |
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 06 Kasım 2011 11:56 |
Turşu Kavurması | Dilara | Sebze Yemekleri | 1 | 01 Mayıs 2010 15:24 |
Fasulye Kavurması | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:23 |