11 Mayıs 2014, 04:28 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Soğan Zibeği Kavurması Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 demet soğan zibeği, (Erkek soğan) Bir tutam maydanoz 1 yemek kaşığı tereyağı Karabiber, tuz, pulbiber Kişi sayısına göre yumurta Nasıl Yapılır? Soğan zibeklerini ince ince doğrayın. Tavaya tereyağını koyup eritin. Soğan zibeklerini ekleyip karıştırın. Kapağını kapatıp, altını kısın. Yumuşayana kadar pişirin. Ağzını açıp doğranmış maydanozu, tuzu ekleyip karıştırın. Son olarak baharatları ekleyip karıştırın ve yumurtaları kırın. Yumurtaları istediğiniz kıvamda pişirip servis edin. Afiyet şifa olsun. Bu tarifi sadece soğanın erkeğiyle değil, normal yeşil soğanla da yapabilirsiniz. (Alıntı) | |
|
Etiketler |
kavurması, soğan, zibeği |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 06 Kasım 2011 11:56 |
Sac kavurması (şanlıurfa) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 21:56 |
Soğan - Soğan Nedir - Soğan Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:36 |
Havuç Kavurması | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 15 Şubat 2010 22:47 |
Fasulye Kavurması | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:23 |