12 Ağustos 2013, 15:49 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Nuraniye Malzemeler 4 adet kabak 1 su bardağı pirinç 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 demet taze soğan yarım demet nane, maydanoz ve dereotu tuz su süzme yoğurt 4-5 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber Yapılışı Kabakları rendelenir, taze soğan küçük küçük doğranır ve nane, dereotu, maydanoz incecik kıyılır. Tencereye zeytinyağı alınıp üzerine taze soğan konulur ve kavrulur. Üzerine rende kabaklar ilave edilir ve kavrulur. Daha sonra pirinç eklenir ve su ilave edilir. Suyunu çekene kadar pişirilir. Pişen kabaklı pirinç üzerine nane, maydanoz, dereotu ilave edilir ve soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt yapılır ve dökülüp iyice karıştırılır. Üzerine pul biber dökülerek soğuk servis edilir. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
nuraniye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nuraniye Tarifi Yapılışı | AnqeL | Salatalar Mezeler | 0 | 23 Ocak 2012 01:39 |
Nuraniye | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 02:08 |