31 Temmuz 2013, 16:42 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Yerelması Malzemeler 500 gr. yerelması 2 adet soğan 1 adet limon 1 adet kesme şeker 2 çorba kaşığı pirinç 1 su bardağı zeytinyağı yeteri kadar tuz Tarif Bir tencere içinde zeytinyağında ince kıyılmış soğan öldürülür. Temizlenmiş, küçük kesilmiş yerelması ağır ateşte yavaş yavaş kendi suyu ile tencereyi sallayarak veya kevgirle hafif, parçalanmadan karıştırılır. Yarı pişmiş durumda, 3 bardak su, pirinç, tuz, limon, şeker ilave edilerek pişirilir. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
yerelması, zeytinyağlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Bakla | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 09 Mayıs 2009 09:11 |
Zeytinyağlı Bamya | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:17 |
Zeytinyağlı Barbunya | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:15 |
Zeytinyağlı Kuzukulağı | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:13 |
Zeytinyağlı Portakal Soslu Yerelması | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:11 |