31 Temmuz 2013, 16:28 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Brüksel Lahanalı Mantar Tarifi Malzemeler: 2 adet havuç 1 kg taze mantar 500 gram brüksel lahanası 3 adet biber 4 diş sarmısak Yarım su bardağı zeytinyağı 15 adet arpacık soğan Yarım demet maydanoz ve dereotu 1 çorba kasığı limon suyu Kimyon, kekik, tuz Yapılışı: Temizlenmiş arpacık soğanları, küp biçiminde doğranmış havucu sıvıyağda soteleyin.Mantarları yıkayıp saplarını kesmeden bütün olarak, brüksel lahanası ile beraber soğanlar ilave edin. Sebzeler bıraktığı suyu çekene kadar pişirin. Kiraz domatesleri de tencereye alın. Biberleri irice doğrayıp ekleyin. Gerekirse su ilave edin. 7-8 dakika pişirin, ince kıyılmış sarmısak, kesme seker, kekik ve kimyonu, limon suyu ve yeterince tuz ile tencereye ilave edin. Bu süre sonunda tencereyi ocaktan alın İnce kıyılmış maydanoz ve dereotunun yarısını ilave edip karıştırın. Servis tabağına alın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
brüksel, lahanalı, mantar, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Köfteli Mantar Çorbası Tarifi | Sevda | Çorbalar | 0 | 21 Ocak 2013 23:15 |
Kırmızı Lahanalı Dip Sos | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 10:56 |
Mantar - Mantar Nedir - Mantar Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:19 |
Brüksel Lahanalı Bonfile | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 23:25 |
Lahanalı Biber Dolması (4 Kişilik) | Süslü | Dolma ve Sarmalar | 1 | 12 Mart 2009 16:51 |