21 Temmuz 2013, 20:26 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Taze Fasulye Diblesi Malzemeler 1 kilo taze fasulye 1 su bardağı pirinç 1 büyük domates 1 büyük soğan 1 yemek kaşığı tuz 2 kaşık tereyağı Yarım Türk kahvesi fincanı sıvı yağ Hazırlanışı Fasulyeleri ayıkladıktan sonra 1 cm inceliğinde doğruyoruz. Yıkadıktan sonra yıkama suyuyla birlikte pişireceğimiz tencereye yerleştiriyoruz. Üzerine yemeklik doğradığımız soğanı, küp doğradığımız domatesi, pirinci ve tuzunu da ekliyoruz. Sonra tencerenin dip kısmına inmeden üst tarafından doğru karıştırıyoruz. Ocağa koyarak 5-10 dakika harlı ateşte, daha sonra kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Eğer fasulyeniz sertse yarım su bardağı su koyarak pişirebilirsiniz. Piştikten sonra başka bir tavada eritilen tereyağı ve sıvı yağı üzerine gezdirerek altını kapatıyoruz. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
diblesi, fasulye, taze |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Barbunyalı Taze Fasulye | Violent | Zeytinyağlılar | 0 | 14 Mayıs 2013 11:34 |
diyet taze fasulye | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 19 Kasım 2012 14:31 |
Bademli Taze Fasulye | Ezgi | Sebze Yemekleri | 0 | 05 Temmuz 2012 19:54 |
Güveçte taze fasulye | Violent | Et Yemekleri | 0 | 01 Temmuz 2012 13:20 |
Taze Fasulye - Taze Fasulye Nedir - Taze Fasulye Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 05 Ocak 2010 15:43 |