21 Temmuz 2013, 20:11 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sebzeli ton balığı dilimleri Malzemeler 300 gr ton balığı konservesi 2 adet havuç 1 kâse haşlanmış bezelye 7-8 adet kornişon turşu 2-3 adet küçük turp 1 demet semizotu 2 kaşık mayonez 2 dilim bayat ekmek içi Yapılışı Havuçlar haşlanır ve zar şeklinde doğranır. Ekmek içleri rondodan geçirilerek ufalanır. Ton balıkları ekmek içi ve mayonezle iyice karıştırılır. Turplar, turşular, havuçlar ton balıklı karışıma ilave edilerek Karıştırılır. Uzun bir kalıp hafif yağlandıktan sonra içine sıkıştırılarak karışımımız dökülür. En az 2 saat dolapta bırakıldıktan sonra dilimlenerek semizotları, domates ve mayonez eşliğinde servis edilir. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
balığı, dilimleri, sebzeli, ton |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kırlangıç Balığı (Bey Balığı) Karadenizde Yakalandı Resimler | Zen | Hayvanlar Alemi | 0 | 07 Şubat 2013 16:49 |
Sebzeli Dil Balığı | Ezgi | Deniz Ürünleri | 0 | 05 Temmuz 2012 08:39 |
Kahvaltı İçin Sebzeli Mücver - Oktay Usta Sebzeli Yemek Tarifleri | Liaaa | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mayıs 2012 17:09 |
Mercan Resiflerindeki Yaşam : Melek balığı, Horozbina, Papağan Balığı | KarakıZ | Hayvanlar Alemi | 0 | 03 Eylül 2011 15:31 |
Bahar Dilimleri | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 08 Mart 2010 02:20 |