31 Ekim 2012, 17:40
|
#1 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Hindistancevizi Sütünde Yeşil Fasulye
- 3 su bardağı un
- 1\2 çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kuru maya
- 1\2 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 adet yumurta (çırpılmış)
- 2 çorba kaşığı yoğurt (oda sıcaklığında)
- 2 çorba kaşığı süt süt (ılık)
- 1\2 çay bardağı su
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı zeytinyağı
Tarifin Hazırlanışı - Fasulyeleri 2 cm uzunluğunda doğrayın ve bol tuzlu kaynar suda 3 dakika haşlayarak süzdürün.
- 1 çorba kaşığı su ile kajun mutfak robotundan geçirerek püre yapın.
- Soğanı zeytinyağında pembeleştirin ve tüm baharatları ilave edin.
- Yaklaşık 5 dakika pişirdikten sonra kajun püresi ve defne yaprağını ilave edin.
- Sırasıyla domates, hindistancevizi sütünü ve yarı haşlanmış fasulyeleri ilave edin.
- Tencerenin kapağı kapalı olarak yaklaşık 10 dakika daha kısık ateşte pişirin.
|
| |