22 Mayıs 2012, 17:14 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Karalahana Diplesi Malzemeler : 1 kg. karalahana 2 soğan 1 çorba k. domates salçası 3 çorba k. biber püresi 3 diş sarımsak 2 çorba k. pirinç 1 çorba k. tereyağı Sıvıyağ Su Hazırlanışı 1 kg.karalahanyı kesin. Tencereye suyu alın ve suyu kaynatın.Karalahanayı kaynar suya atın. 2 soğanı yemeklik kesin. Başka bir tencereye sıvıyağı alın. Üzerine soğanları ve sarımsakları ilave edin ve kavurun. Daha sonra domates salçası ve biber püresi ilave edin ve kavurmaya devam edin.Üzerine pirinci ve haşlanan karalahanayı ilave edin ve kavrun. Üzerine su ilave edin ve pişirin. | |
|
Etiketler |
diplesi, karalahana |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karalahana ruloları | Ebru | Dünya Mutfakları | 1 | 01 Kasım 2017 09:20 |
Karalahana Turşusu | Burce | Turşular | 0 | 23 Mart 2016 17:25 |
Pancar (kara lahana) diplesi (ordu) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 19:58 |
Karalahana (ordu) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 19:28 |