01 Mayıs 2010, 15:23 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Turşu Kavurması Turşu Kavurması Malzemeler: ½ kilo fasulye turşusu 5 adet kuru soğan 4 yemek kaşığı tereyağı Hazırlanışı: 1- Fasulye turşunu ister enine keserek, ister aynı boyutta, elinizle sıkarak suyunu süzdürün. 2- Soğanları ince ince doğrayın. 3- Yağı geniş ve yayvan bir kaba alın. Soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun. 4- Fasulyeyi ilave edin. 15-20 dakika kavurun. Ocaktan alın ve sıcakken servis yapın. Afiyet olsun! | |
|
Etiketler |
kavurması, turşu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nefis Turşu Kavurması | Burce | Turşular | 0 | 23 Mart 2016 17:23 |
Haşlama Turşu | Burce | Turşular | 0 | 17 Mayıs 2012 03:54 |
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 06 Kasım 2011 11:56 |
Turşu Yapımı Turşu Tarifleri | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:53 |
Mısır Ekmeği Ve Turşu Kavurması | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:47 |