01 Mayıs 2010, 15:21 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Karnabahar Kızartması Karnabahar Kızartması Malzemeler, 1 adet küçük boy karnabahar 1 adet yumurta 1 su bardağı süt 3 yemek kaşığı un Kızartmak için 1 su bardağı sıvıyağ 1 adet limonun suyu Damak tadınıza göre tuz Hazırlanışı, Tencereye limon suyu, tuz ve suyu alıp kaynatın. Karnabaharı bıçakla küçük parçalara bölün. Tencereye ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın. Haşlanan karnabaharları süzüp ılınması için bekletin. Kâsede yoğurt, yumurta ve unu özleşinceye kadar karıştırın. Karnabaharları yoğurtlu karışıma batırın. Kızgın yağda iki tarafını da kızartın. Afiyet olsun Not: Dilerseniz üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek servis yapabilirsiniz. | |
|
Etiketler |
karnabahar, kızartması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yer Elması Kızartması | Sarya | EylulFM Paylaşım | 1 | 07 Haziran 2023 07:30 |
Dondurma Kızartması | MeyRa | Tatlılar | 0 | 03 Ocak 2020 03:30 |
Patates Kızartması | Hayat | Kebaplar Köfteler | 14 | 19 Kasım 2011 23:12 |
Erik kızartması (van) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 11:42 |
Brokoli Kızartması | Chelt | Sebze Yemekleri | 5 | 20 Eylül 2010 16:16 |