11 Ocak 2010, 19:29 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevizli Pazı Kavurması 4 KİŞİLİK KULLANILAN MALZEME : Pazı 1 bağ Domates 2 adet Tereyağı 50 gr. Ceviz 50 gr. Soğan 1/2 adet HAZIRLANIŞI : Pazıları haşladıktan sonra ince dilimler halinde kıyıyoruz. Soğan ile tereyağında soteleyip pazılarımızı domateslerin üzerine yerleştiriyoruz. Yoğurtlu Naneli dip sosumuzu üstüne dökerek kavrulmuş ceviz ile servis edebiliriz. | |
|
Etiketler |
cevizli, kavurmasi, kavurması, pazi, pazı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cevizli Pazı Ezme | Elysian | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Nisan 2014 14:48 |
Yumurtalı pazı kavurması (aydın) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 13:23 |
Cevizli Sebze Kavurması | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 19:30 |
Pazı - Pazı Nedir - Pazı Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 05 Ocak 2010 15:26 |
Yoğurt Soslu Pazı Kavurması | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 18:48 |