27 Aralık 2009, 02:25 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Vejetaryen Bakla 1 kg. bakla 3 büyük soğan 1/2 bardak zeytinyağı 1,5 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker 1 bardak su Yarım demet dereotu Baklaların uçlarını kesip ikiye bölünüz. Soğanları doğrayıp baklaların üzerine koyun ve iyice karıştırın. Bakla ve soğan karışımını tencereye koyup diğer malzemeleri ekleyin. Tencerenin üstünü kapatın 45 dakika kadar veya baklalar iyice pişene kadar pişirin. Oda sıcaklığında, doğranmış dereotu ile servis yapın. | |
|
Etiketler |
bakla, vejetaryen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bakla - Bakla Nedir - Bakla Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:30 |
Vejetaryen Bamya | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 02:24 |
Vejetaryen Bezelye | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 02:24 |
Vejetaryen | Süslü | Diyet ve Sağlıklı Beslenme | 2 | 13 Mart 2009 16:30 |