28 Eylül 2009, 15:48 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Etli Taze Bakla Malzemeler 1 kg taze bakla 300 gr. Kuzu eti 1 ad. Kuru soğan 2 çorba kaşığı komili naturel yağ 1/2 limonun suyu 1 çorba kaşığı un 1 demet taze soğan 1 demet dereotu 3 su bardağı su 2 ad. Kesme şeker Tuz Yemeğin Tarifi Kuşbaşı kesilmiş kuzu eti, yemeklik doğranmış soğan ve zeytinyağını bir tencereye koyun. Arada bir karıştırarak, orta ateşte 15-20 dakika pişirin. Baklayı yıkadıktan sonra uçlarını ve kılçıklarını temizleyin. İçine limon suyu ve un konmuş su dolu bir kaba koyup birkaç dakika bekletin. Tencerenin ortasına eti koyun. Etrafına baklaları dizin. Üzerine küçük kesilmiş taze soğan ve kıyılmış dereotunu koyun. 3 su bardağı sıcak su tuz ve kesme şeker ilave edin. Etli taze baklayı ön kuvvetli sonra kısık ateşte 45 dakika pişiri Sıcak olarak servis yapın. | |
|
Etiketler |
bakla, etli, taze |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Taze bakla püresi | Ebru | Bebek Mamaları | 0 | 06 Eylül 2016 16:37 |
Etli Taze Bakla Tarifi | Sevda | Sebze Yemekleri | 0 | 21 Mart 2013 17:58 |
Taze Bakla Ezmesi | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 02:14 |
Zeytinyağlı Taze Bakla | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:40 |