09 Mayıs 2009, 09:13 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Zeytinyağlı Enginar Dolması Zeytinyağlı Enginar Dolması Ana yemek ya da et yemeklerinin yanında garnitür olarak sunabileceğiniz zeytinyağlı enginar dolması. Enginar, karaciğerin düzenli çalışmasına ve toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı oluyor. Hazırlanışı pratik, görünümü ilgi çekici. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler, 5 adet ayıklanmış, soyulmuş enginar 500 gram patates,havuç, bezelye karışımı garnitür 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı toz şeker Tuz, dereotu. 1 su bardağı su Hazırlanışı, Enginları yıkayıp süzdükten sonra yayvan bir tencereye dizin. Havuç, bezelye, patates karışımından oluşan garnitürü enginarların üzerine paylaştırın. Tencereye 1 su bardağı suyu, şekeri ve tuzu ekleyin. Orta dereceli ateşte enginarlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Soğuduktan sonra dere otu ile süsleyip servis yapın. Afiyet Olsun | |
|
Etiketler |
dolmasi, dolması, enginar, zeytinyağlı, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hellim Peynirli Zeytinyağlı Enginar Dolması | Elysian | Dolma ve Sarmalar | 0 | 13 Mayıs 2014 14:23 |
Zeytinyağlı Enginar | Sevda | Zeytinyağlılar | 1 | 28 Eylül 2011 18:35 |
Zeytinyağlı Enginar Dolması | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 18:01 |
Zeytinyağlı Konserve Enginar Dolması | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 17:56 |
Zeytinyağlı Baklalı Enginar Dolması | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 25 Aralık 2009 21:31 |