09 Mayıs 2009, 09:12 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Beşamel Soslu Karnabahar Beşamel Soslu Karnabahar Son anda geleceğini bildiren misafirleriniz için kısa sürede hazırlayabileceğiniz lezzetli ve pratik bir yemek tarifi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler, 1 Kilo Karnabahar 750 ml süt 1 paket hazır beşamel sos (toz halinde) 1 su bardağı rendelenmiş kaşar Kızartmak için yağ Pul biber Hazırlanışı, Karnabaharları yıkayıp, doğradıktan sonra derin bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip, haşlayın. Haşlanan karnabaharları iyice süzün. Teflon tavada yağ kızdıktan sonra karnabaharları kızartın. Fazla yağını çekmesi için kızaran karnabaharları havlu kağıt üzerine alın. Beşamel sosu paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın. Kızarmış karnabaharları fırın tepsisine dizin. Üzerine beşamel sosu ilave edin. 180 fırında 5 dakika pişirdikten sonra tepsiyi fırından çıkarın. 1 su bardağı kaşar peyniri tepsinin üzerine serpin. Tekrar fırına verip, kaşar peynir eriyene kadar pişirin. Servis yapmadan önce üzerine kırmızı biber serpin. Afiyet Olsun | |
|
Etiketler |
besamel, beşamel, karnabahar, soslu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beşamel Soslu Enginar | meLanie | RadyoHarika Paylaşımları | 1 | 19 Mayıs 2023 09:29 |
Beşamel Soslu Tavuklu Karnabahar | Cappy | Sebze Yemekleri | 0 | 11 Mayıs 2014 02:26 |
Beşamel Soslu Kefal | oneofgirl | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Temmuz 2013 18:25 |
Beşamel Soslu Karnabahar Tarifi | Burce | Sebze Yemekleri | 0 | 19 Haziran 2012 21:15 |
Beşamel soslu enginar | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 04:38 |