22 Mart 2009, 19:03 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Mercimekli Enginar Mercimekli Enginar Malzeme: 5 enginar 1 kase yeşil mercimek 1 soğan 1 sap taze soğan 1 tutam dereotu tozşeker,tuz zeytinyağı Süslemek için: limon çeri domates fesleğen Hazırlanışı: Önce enginarları bir tencereye alın. Zeytinyağı, su,tuz ve şeker ilavesi ile yumuşacık olana kadar pişirin. Diğer tarata 1 kuru soğanı yemeklik doğrayıp sıvıyağ ile soteleyin. Üzerine haşlanan mercimekleri, doğranmış taze soğanı ekleyip bir iki dakika daha karıştırın. Bu karışımı pişen enginarları servis tabağına alarak içlerine doldurun. Çeri domates, dereotu ve fesleğen ile süsleyin. Yine en az bir iki saat dinlenip soğuduktan sonra servis yapın. Hem salata, hem yemek. Alıntı. | |
|
Etiketler |
enginar, mercimekli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mercimekli mantı | Sarya | Hamur İşleri | 0 | 13 Ocak 2021 12:59 |
Mercimekli Börek | NurSima | Hamur İşleri | 1 | 11 Ocak 2021 20:02 |
Mercimekli Kereviz | PySSyCaT | Bebek Mamaları | 0 | 19 Şubat 2016 19:25 |
Mercimekli Börek | Zen | Hamur İşleri | 0 | 01 Şubat 2013 19:38 |
Mercimekli Kabak | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 04:41 |