![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Barbunyalı Kapuska Barbunyalı Kapuska Malzemeler: 1 adet küçük Lahana 1 su bardağı Barbunya 100 gr. Kıyma 1 adet Soğan 1 çorba kaşığı Biber Salçası 1 çorba kaşığı Margarin Yeterince Sıcak Su 1 tatlı kaşığı Pulbiber Karabiber ve Tuz Hazırlanışı: Barbunyaları akşamdan ıslatıp 15 dk. kadar haşlayın. Bir tencerede margarinle birlikte doğranmış soğanları, kıymayı ve salçayı kavurun. Tencereye haşlanmış barbunyaları ekleyin. Lahanayı dört cm. kalınlığında doğradıktan sonra ilave edip, 5 dk. kadar pişmesini bekleyin.Lahanaların üzerini kapatacak miktarda su koyup 35 dk. pişirin. Pişmeye yakın baharatları ekleyin. Alıntı. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
barbunyali, barbunyalı, kapuska |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Etli Kapuska | Sarya | Yemek Tarifleri | 0 | 23 Aralık 2023 03:05 |
Barbunyalı lahana | Ebru | Bebek Mamaları | 0 | 22 Nisan 2016 13:31 |
Vejetaryen Kapuska | Numune | Sebze Yemekleri | 0 | 05 Mart 2015 09:44 |
Barbunyalı Taze Fasulye | Violent | Zeytinyağlılar | 0 | 14 Mayıs 2013 11:34 |
Etli Kapuska | Burce | Et Yemekleri | 0 | 21 Nisan 2012 05:54 |