20 Şubat 2009, 20:14 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Patates kabuğu kızartması HAZIRLANIŞI Patatesleri iyice yıkayın. Kabuklarını cips gibi ince ince, istediğiniz şekli vererek kesin. Elde ettiğiniz patates kabuklarını tuzlayın ve biberleyin. Sıvıyağ ile derin yağda kızartın. Patates kabuklarını iyice süzerek yağdan çıkartın. Bir tepsiye dizin. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini ve biberiyeleri serpip ısıtılmış fırına sürün. Peynir eriyince fırından alıp sıcak olarak servis yapın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. | |
|
Etiketler |
kabuğu, kabugu, kizartmasi, kızartması, patates |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Patates Kızartması Şampiyonası Fransa'da yapılacak | Zeytin | Yemek Tarifleri | 4 | 18 Ağustos 2023 15:31 |
Kara tavada patates kızartması | SuLTaN35 | Yemek Tarifleri | 3 | 10 Aralık 2022 13:56 |
Patates Kızartması | Hayat | Kebaplar Köfteler | 14 | 19 Kasım 2011 23:12 |
Diyet Patates Kızartması | SimHa | Sebze Yemekleri | 0 | 03 Kasım 2009 22:23 |
Köfte & Patates Kızartması | Kralice | Kebaplar Köfteler | 1 | 13 Mart 2009 00:00 |