01 Mayıs 2018, 22:47 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fava Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler; 240 gr. kuru bakla (2-3 saat suda bekletilmiş) 2 adet soğan (ince doğranmış) 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı şeker 1 adet limonun suyu 1 adet orta boy patates (küp doğranmış) 1 bardak su 1/2 demet dereotu (ince kıyılmış) Hazırlanışı Dereotu hariç, tüm malzemeyi ActiCook'a koyun. ActiCook'un kapağını kapatın. 1. programı seçin ve 25 dakikaya ayarlayın. Akıllı kontrol saatinin sinyali pişirmenin başladığını belirtir, bu sinyalle birlikte ısı kaynağını yaklaşık üçte birine kadar düşürün. Pişirmenin sonunda pozisyonunu seçin ve buhar çıkışı tamamlanınca ActiCook'un kapağını açın. Dereotunu ilave edip, el blender'i ile püre haline getirin. Uygun bir kaseye aktarın. Soğuduktan sonra kıyılmış dereotu ilavesiyle servis yapın.
__________________ ~ P .İ .R ~ | |
|
Etiketler |
fava, mezeler, yemektarifleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kimyonlu ve Soğanlı Fava Tarifi ~ Yunan Mutfağı | PySSyCaT | Dünya Mutfakları | 0 | 24 Şubat 2016 15:39 |
Enginar Göbeğinde Fava Tarifi | Elysian | Sebze Yemekleri | 0 | 21 Temmuz 2014 12:26 |
Bezelye fava tarifi | Zen | Sebze Yemekleri | 1 | 24 Mayıs 2013 21:44 |
Enginarlı fava | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 02:54 |