16 Eylül 2016, 17:53 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | tereyağlı kereviz garnitürü Kereviz dış kabukları derince alınır; arzu edilen şekilde kesilir. Bir kap içinde bol limonlu suda onbeş dakika haşlanır, süzülür, tekrar limonlu suda pişene kadar haşlanır. Bir kap içinde bir miktar tereyağla süzülmüş kereviz ıslatılıp arzu edilen et yanına konur veya bir kap içinde tereyağa birkaç kıyılmış soğan, bir defa haşlanmış ve süzülmüş kereviz, limon, su, tuz ilave edilerek pişirilir.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
tereyağlı kereviz garnitürü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kereviz - Kereviz Nedir - Kereviz Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:20 |
Tereyağlı Havuç Garnitürü | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:24 |
Biberli Patates Garnitürü | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:23 |
Cevizli Kabak Garnitürü | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 02:15 |
Marullu Bezelye Garnitürü | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 02:04 |