28 Ağustos 2013, 14:04 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pazılı Borani Malzemeler 4 bağ pazı 3 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı salça Sıvı yağ Pul biber, karabiber Tuz Üzeri için; 1 büyük kase yoğurt 2 diş sarımsak Sosu için; 1 yemek kaşığı salça Pul biber Sıvı yağ Tuz Hazırlanışı Öncelikle yıkanıp temizlenmiş pazılarımızı ince ince doğrayalım tencerede kaynayan suda 2-3 dakika haşlayalım. Acı suyunu çıkarıp süzelim. Ayrı bir tavaya ince ince kıyılmış soğanlarımızı sıvı yağda kavuralım. 1 yemek kaşığı salçamızı, tuz, karabiber ve pul biberimizi de ekleyelim. En son pazılarımızın suyunu avucumuzun içinde iyice sıkıp tavaya alalım. Yaklaşık 15-20 daika kavrulduktan sonra servis tabağına alalım. Üzerine sarımsaklı yoğurdumuzu dökelim. Ayrı bir tavada sıvı yağ, salça ve pul biber ile sosumuzu hazırlayıp onuda en üstüne döküp servise sunalım. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
borani, pazılı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pazılı Omlet (225 Kalori) | oneofgirl | Diyet Tarifleri | 0 | 22 Ağustos 2013 20:21 |
Borani | oneofgirl | Çorbalar | 0 | 22 Ağustos 2013 16:23 |
Fırında Pazılı Omlet (4 Kişilik) | Zen | Yumurta Yemekleri | 0 | 02 Kasım 2012 21:58 |
Yoğurtlu Pazılı Börek | efLatun | Hamur İşleri | 0 | 08 Mayıs 2012 20:24 |
Balkabaklı ve Pazılı Piliç | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 17:47 |