31 Ekim 2012, 12:57 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fasulye Piyazı Fasulye Piyazı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 250 gr. kuru fasulye 1 iri piyazlık doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı tuz 3 iri domates 1 dolmalık biber 1 bağ kıyılmış maydanoz 3 adet haşlanmış yumurta bir kaç çekirdekleri çıkarılmış zeytin 1 kahve fincanı sirke 1 kahve fincanı zeytinyağı Hazırlanışı: Akşamdan ıslatılmış kuru fasulyeyi pişirip ateşten alın. Biberleri kibrit çöpü gibi doğrayın, soğanla ve tuzun yarısıyla ovup yıkayıp bir kaba alın. Domateslerin kabuklarını soyup, dörde dilin. Fasuyeleri süzüp bir kaba alın. Domateslerin kabuklarını soyup ortadan ikiye bölün. Yumurtaları soyup dörde dilin. Fasulyeleri süzüp bir kaba alın, maydanoz, soğan, biber, tuz, sirke ve zeytinyağı ile iyice karıştırın. Servis tabaklarına alınca domates, zeytin ve yumurta ile süsleyin. | |
|
Etiketler |
fasulye, piyazı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Maş piyazı Salatası Tarifi | Violent | Salatalar Mezeler | 0 | 17 Haziran 2012 16:16 |
Zeytin Piyazı | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 10:56 |
Loğlaz piyazı (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 26 Ekim 2010 16:01 |
Antalya piyazı | Sır | Yöresel Yemekler | 1 | 22 Ekim 2010 01:43 |
Taze Fasulye - Taze Fasulye Nedir - Taze Fasulye Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 05 Ocak 2010 15:43 |