IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 31 Ekim 2012, 12:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fasulye Piyazı




Fasulye Piyazı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:

250 gr. kuru fasulye
1 iri piyazlık doğranmış soğan
1 tatlı kaşığı tuz
3 iri domates
1 dolmalık biber
1 bağ kıyılmış maydanoz
3 adet haşlanmış yumurta
bir kaç çekirdekleri çıkarılmış
zeytin
1 kahve fincanı sirke
1 kahve fincanı zeytinyağı

Hazırlanışı:

Akşamdan ıslatılmış kuru fasulyeyi pişirip ateşten alın. Biberleri kibrit çöpü gibi doğrayın, soğanla ve tuzun yarısıyla ovup yıkayıp bir kaba alın. Domateslerin kabuklarını soyup, dörde dilin. Fasuyeleri süzüp bir kaba alın. Domateslerin kabuklarını soyup ortadan ikiye bölün. Yumurtaları soyup dörde dilin. Fasulyeleri süzüp bir kaba alın, maydanoz, soğan, biber, tuz, sirke ve zeytinyağı ile iyice karıştırın. Servis tabaklarına alınca domates, zeytin ve yumurta ile süsleyin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
fasulye, piyazı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Maş piyazı Salatası Tarifi Violent Salatalar Mezeler 0 17 Haziran 2012 16:16
Zeytin Piyazı Adrasteia Soslar 0 22 Ocak 2012 10:56
Loğlaz piyazı (gaziantep) Sır Yöresel Yemekler 0 26 Ekim 2010 16:01
Antalya piyazı Sır Yöresel Yemekler 1 22 Ekim 2010 01:43
Taze Fasulye - Taze Fasulye Nedir - Taze Fasulye Yetiştiriciliği YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 05 Ocak 2010 15:43