23 Ocak 2012, 01:39 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1) | Nuraniye Tarifi Yapılışı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Nuraniye Tarifi ♦ 4 Orta Boy Kabak ♦ 1 Su Bardağı Amerikan Pirinci ♦ 1 Çay Bardağı Sıvıyağ ♦ 1 Demet Taze Soğan ♦ Yarım Demet Dereotu ♦ Yarım Demet Maydanoz ♦ 4-5 Diş Sarmısak ♦ Yarım Çay Bardağı Yağ ♦ 1 Tatlı Kaşığı Toz Kırmızı biber (Acı kırmızıbiber olabilir) ♦ Yoğurt (Süzme tercih edilir) ♦ Tuz ve Su Yapılışı: Kabakları temizleyip, rendeleyin, Taze soğanları küçük küçük doğrayın. Maydanozları ve dereotlarını ince ince kıyın. Taze soğanları sıvıyağ ile kavurun. Üzerine rendelenmiş kabakları ilave edin ve biraz daha kavurun. Daha sonra pirinç ve su ilave edin. Suyunu tamamen çekmeden önce maydanoz ve dereotu da ilave edin. Suyunu çekinceye kadar pişirin. Soğumaya bırakın. Sarmısaklı yoğurt hazırlayıp, soğuyan karışımı bu yoğurtlu sosa boşaltın. Tuz ilave edip hazırladığınız yağlı sosu da servisten önce gezdirerek üzerine dökün. Afiyet Olsun. | |
|
Etiketler |
nuraniye, tarifi, yapılışı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Somon Marine Tarifi Yapılışı | PySSyCaT | Deniz Ürünleri | 0 | 24 Ocak 2015 22:13 |
Tuzda Çipura Tarifi Yapılışı | PySSyCaT | Deniz Ürünleri | 0 | 24 Ocak 2015 22:11 |
Dil Balığı Tarifi Yapılışı | PySSyCaT | Deniz Ürünleri | 0 | 24 Ocak 2015 21:05 |
Bal Arısı Kek Tarifi Yapılışı | Sue | Kek Tarifleri | 0 | 03 Ağustos 2012 14:00 |
Elmalı Kek Tarifi Yapılışı | AnqeL | Kek Tarifleri | 0 | 15 Mart 2012 17:13 |