15 Şubat 2010, 22:47 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Havuç Kavurması Malzemeler, * 3 Adet orta büyüklükte havuç * 1 Adet orta boy kuru soğan * 2 Yemek kaşığı zeytinyağı * Yarım demet maydanoz * 4-5 Dal dereotu * Damak zevkine göre tuz, pul biber Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hazırlanışı, 1. Havuçların kabuklarını soyup bol suda haşlayın. 2. Hafif ılındıktan sonra suyunu süzüp rendeleyin. 3. Soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağ ile birlikte pembeleşinceye kadar kavurun. 4. Rendelenmiş havuç, tuz ve baharatları soğana ekleyip kavurmaya devam edin. 5. Maydanoz ve dereotunu incecik kıyıp tavaya ilave edin. 6. Bir kez karıştırdıktan sonra ocaktan alıp ılınmaya bırakın. 7. Servis tabağına alıp üzerini dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın. | |
|
Etiketler |
havuc, kavurmasi, kavurması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kabak Kavurması | Funda | Sebze Yemekleri | 0 | 01 Mayıs 2018 23:04 |
Havuç suyu unutkanlığa birebir, Havuç Suyunun Faydaları | Violent | Sağlık Köşesi | 0 | 09 Şubat 2014 15:57 |
Havuç ve Havuç Suyunun 10 Faydası | Liaaa | Sağlıklı Bakım Önerileri | 0 | 03 Mayıs 2012 15:08 |
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 06 Kasım 2011 11:56 |
Sac kavurması (şanlıurfa) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 21:56 |