27 Aralık 2009, 02:15 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevizli Kabak Garnitürü Malzemeler: 2 adet kabak 1 avuç dövülmüş ceviz 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 10-15 dal dereotu Tarifi: Kabak daire şeklinde doğranır. Üzerine ezilmiş sarımsak, zeytinyağı, tuz ve pul biber eklenir, karıştırılır. Yağlanmış fırın kabına konur ve önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir. Fırından alınca kıyılmış sarımsak ve cevizle karıştırılır. Et yemekleriyle servise sunulur. | |
|
Etiketler |
cevizli, garnituru, garnitürü, kabak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cevizli Kabak Salatası | Ay | Salatalar Mezeler | 0 | 31 Temmuz 2012 13:27 |
Yoğurtlu Cevizli Kabak | Zen | Salatalar Mezeler | 0 | 24 Şubat 2012 21:30 |
Cevizli Soslu Kabak | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 19:30 |
Cevizli Kabak Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 25 Aralık 2009 21:01 |
Cevizli Kabak Sote | kaRa_kiZ | Sebze Yemekleri | 0 | 25 Eylül 2009 09:56 |