27 Aralık 2009, 02:08 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Nuraniye Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler - 4 Orta Boy Kabak - 1 Su Bardağı Amerikan Pirinci - 1 Çay Bardağı Sıvıyağ - 1 Demet Taze Soğan - 1/2 Demet Dereotu ve Maydanoz - Tuz ve Su - Yoğurt (süzme tercih edilir) - 4-5 Diş Sarmısak - 1/2 Çay Bardağı Yağ - 1 Tatlı Kaşığı Toz Kırmızıbiber Kabakları temizleyip, rendeleyin, Taze soğanları küçük küçük doğrayın. Maydanozları ve dereotlarını ince ince kıyın. Taze soğanları sıvıyağ ile kavurun. Üzerine rendelenmiş kabakları ilave edin ve biraz daha kavurun. Daha sonra pirinç ve su ilave edin. Suyunu tamamen çekmeden önce maydanoz ve dereotu da ilave edin. Suyunu çekinceye kadar pişirin. Soğumaya bırakın. Sarmısaklı yoğurt hazırlayıp, soğuyan karışımı bu yoğurtlu sosa boşaltın. Tuz ilave edip hazırladığınız yağlı sosu da servisten önce gezdirerek üzerine dökün. | |
|
Etiketler |
nuraniye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nuraniye | oneofgirl | Sebze Yemekleri | 0 | 12 Ağustos 2013 15:49 |
Nuraniye Tarifi Yapılışı | AnqeL | Salatalar Mezeler | 0 | 23 Ocak 2012 01:39 |