26 Eylül 2009, 23:09 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bezelyeli mezeleme Malzemeler 2 su bardağı Amerikan pirinci ½ demet maydanoz 1 su bardağı bezelye 1 adet turp 2 dilim salam (ince şerit halinde doğranmış) 1 adet limon kabuğu 2 çorba kaşığı limon suyu 2 yemek kaşığı soya sosu 4 adet pazı yaprağı tuz Yapılışı: Pirinç ve bezelyeyi ayrı tencerelerde haşlayın. Maydanoz, havuç ve turp ince ince dilimlendikten sonra pirinç de eklenir ve MALZEMESİ bir kaba alınır. Tuzu, soya sosu ve limon suyunu koyup, ince şerit halinde kesilmiş salam ve kıyılmış maydanozları karıştırın. Pazı yapraklarını yıkadıktan sonra servis tabağına yayın. Hazırladığınız içi pazıların içine sarıp servis yapın. | |
|
Etiketler |
bezelyeli, mezeleme |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bezelyeli Pay | Elysian | Sebze Yemekleri | 0 | 06 Mayıs 2014 16:11 |
Bezelyeli Pilav | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Aralık 2009 14:00 |
Bezelyeli yaz pilavı | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Eylül 2009 19:34 |
Bezelyeli Yumurta | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 02:41 |
Bezelyeli Kiş | Süslü | Hamur İşleri | 0 | 11 Kasım 2008 20:51 |