26 Eylül 2009, 22:59 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fransız bezelyesi MALZEMELER [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 750 gr taze veya dondurulmuş bezelye 4 adet arpacık soğanı (ya da taze soğan) 40 gr tereyağ 1 yemek kaşığı un 1 su bardağı su 4-5 adet salata yaprağı yanm demet dereotu yarım demet maydanoz 2 adet yumurta sarısı HAZIRLANIŞI Tereyağı büyük bir kaba koyup eritin, unu ilave edin ve kısık ateşte meyane yapınAzar azar su katarak yumuşayıncaya kadar karıştırın Sonra soğanları ilave edip on dakika kadar pişirin Bezelyelere, tuz, biber ve dereotu katarak yumuşayıncaya dek pişirin, taneleri delikli bir kepçe ile çıkarıp, yumurta sarılarını yemeğin suyuna birer birer ve karıştırarak katın Bezelye tanelerini tekrar sosun içine atıp, salata yapraklarıyla süsleyin ve servis yapın | |
|
Etiketler |
bezelyesi, fransiz, fransız |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fransız Bob saç kesimi | Sarya | Saç Modelleri ve Bakımı | 0 | 29 Aralık 2022 12:58 |
İstanbul Fransız Kültür Merkezi'nde: Fransız Şansonları | aLya | Kültür ve Sanat | 0 | 15 Kasım 2011 08:33 |
Fransız devrimi | Deinonychus | Tarih | 0 | 12 Ocak 2011 11:55 |
Fransız Balesi | Ruj | Dans | 0 | 08 Aralık 2010 19:42 |
Fransız İşi FPS | Heidi | Oyun Dünyasından Son Haberler | 0 | 12 Temmuz 2008 02:29 |