15 Kasım 2008, 21:57 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Danimarka Salatası MALZEMELER; 300 gr pirinç 300 gr midye 300 gr karides 200 gr bezelye 1 küçük soğan 1 diş sarmısak 1 tatlı kaşığı toz şeker 6 sap kereviz maydanoz sirke sıvı yağ un tarçın HAZIRLANIŞI; Pirinci çok diri kalacak şekilde haşlayıp, süzün. Karidesleri ve midyeleri (dondurulmuş değilse), şeker ve sarımsakla suda haşlayıp kabuklarını soyun ve haşlanmış pirince ilave edin, daha sonra da bu karışıma doğranmış kereviz saplarını ve haşlanmış bezelyeyi katın. Maydanozu ince ince kıyıp üstüne serpiştirin. Diğer yanda rendelenmiş soğanı, sirke, tuz, yağ, biber, tarçın ile karıştırarak sos hazırlayın ve salatanın üzerine döküp servis yapın. Afiyet Olsun... | |
|
Etiketler |
danimarka, salatası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Danimarka ve Danimarka Coğrafyası | Ezgi | Genel Coğrafya | 0 | 27 Haziran 2012 21:17 |
Danimarka Salatası | pyracantha | Salatalar Mezeler | 0 | 30 Kasım 2010 21:48 |
Danimarka Salatası | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Eylül 2009 05:04 |
Eros Salatası (Aşkın salatası) | YapraK | Salatalar Mezeler | 2 | 30 Nisan 2009 16:43 |