![]() |
Süzme Yoğurtlu Patlıcan Sarma Süzme Yoğurtlu Patlıcan Sarma için Malzemeler 2 kemer patlıcan 2 kahve fincanı galeta unu 2 yumurta 100 gr süzme yoğurt 2 közlenmiş kırmızıbiber Kekik Kırmızı pul biber Tuz Kızartmak için Ayçiçeği yağı Süslemek için Taze soğan Süzme Yoğurtlu Patlıcan Sarma Nasıl Yapılır Lezzet Davet sofralarınız için harika tarifler sonuyor. Patlıcanları yıkayıp uzunlamasına dilimleyin. Tuzlu suda 30 dakika bekletip kurulayın. Bir kasede galeta unu, ceviz içi ve tuzu karıştırın. Başka bir kasede yumurtaları çırpın. Ayçiçeği yağını geniş bir tavada ısıtın. Patlıcan dilimlerini önce yumurtaya, sonra galeta unlu karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını süzdürün. Süzme yoğurda, küp doğranmış közlenmiş kırmızıbiberleri, kekiği, tuzu karıştırın. Patlıcan dilimlerinin uç kısımlarına yoğurtlu karışımdan paylaştırıp rulo şeklinde sarın. Taze soğanın yeşil kısımlarıyla patlıcan rulolarını bağlayıp servis yapın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı |
Cevap: Süzme Yoğurtlu Patlıcan Sarma canım çekti:p |
Cevap: Süzme Yoğurtlu Patlıcan Sarma Patlican yemeklerini seviyorum, farkli denemek lazim |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:50. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk