IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sağlık Köşesi (https://www.ircforumlari.net/saglik-kosesi/)
-   -   Genetik haritaya 10 milyon $ ödül (https://www.ircforumlari.net/saglik-kosesi/422241-genetik-haritaya-10-milyon-odul.html)

Deinonychus 28 Ekim 2011 18:19

Genetik haritaya 10 milyon $ ödül
 
Bilime hizmet eden ilginç yarışmalar düzenleyen X-Prize Foundation kuruluşu, bu sefer de insan genetiğinin araştırılmasına katkı sağlamak istiyor.


Bilime hizmet eden ilginç yarışmalar düzenleyen X-Prize Foundation kuruluşu, bu sefer de insan genetiğinin araştırılmasına katkı sağlamak istiyor. Merkezi ABD’de bulunan kuruluşun düzenlediği yeni yarışmada, 30 günde, 100 yaşın üstünde sağlıklı 100 insanın genetik haritasını çıkarmayı başaran bilim adamlarına 10 milyon dolar ödül vadetti. Yarışma 3 Ocak 2013’te başlayacak. Kuruluş, 2007’de de özel sektörün Ay’a göndereceği ilk uzay aracı için 30 milyon dolar ödül vadetti. Bu yarışma 2015’te sonuçlanacak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk