04 Ocak 2021, 17:07 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Frambuaz Reçeli Frambuaz Reçeli 500 gr. frambuaz 300 gr. toz şeker Yarım limon Yapılışı: Frambuazı, şekeri ve limon suyunu bir tencereye koyup yavaşça karıştırın. Karışımı, orta ateşte pişirip bir taşım kaynatın. Bir kevgir yardımıyla yüzeye çıkan köpükleri alın. Kaynattıktan sonra 10 dakika daha, zaman zaman tahta bir kaşıkla karıştırarak yüksek ateşte kaynatmaya devam edin. Köpüklenme olmaya devam ederse, köpükleri alın. Kavanozları ve kapaklarını 10 dakika boyunca 100 derece fırında ya da 5 dakika kaynar suya koyarak sterilize edin. Sıcak reçeli, kavanozlara boşaltın ve 24 saat boyunca kapalı kavanozları ters olarak bekletin | |
|
Etiketler |
frambuaz reçeli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Frambuaz Kompostosu | Rhytia | İçkiler İçecekler | 0 | 09 Nisan 2020 02:48 |
Frambuaz Soslu Mascarpone | Elysian | Tatlılar | 0 | 12 Mart 2014 10:02 |
Frambuaz Reçeli | Zen | Reçel Tarifleri | 0 | 03 Kasım 2012 19:58 |
Frambuaz ve çikolatalı tart | Feronia | Tatlılar | 1 | 16 Ekim 2011 15:38 |
Frambuaz Şerbeti | YapraK | İçkiler İçecekler | 0 | 22 Mart 2009 21:50 |