IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 04 Ocak 2021, 16:06   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tereyağlı Mor Bağ Üzümü Reçeli




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tereyağlı Mor Bağ Üzümü Reçeli Tarifi İçin Malzemeler

2 kilo bağ üzümü
tercihe göre 2-3 bardak şeker
yarım limon suyu
yarım bardak su
1 tatlı kaşığı tereyağı

Tereyağlı Mor Bağ Üzümü Reçeli Tarifi Yapılışı

Bağ üzümlerini ayıklayıp şekerini döküyoruz ve yarım saat kadar bekletip ocağa alıyoruz. Suyunu da ekleyip pişmeye bırakıyoruz. Üzümler küçülüp artık buruşmaya başlayınca tereyağını limonu ekliyoruz.ve bir taşım daha kaynatıp sıcak sıcak cam kavanoza alıyoruz ağzını sıkıca kapatıp serin karanlık yerde muhafaza ediyoruz. Tereyağ katmamızın amacı aynı zamanda küflenmeyi ve köpürmeyi önlemek. Bol lezzetli reçelimiz hazır çocuklarımıza artık ev reçeli verebiliriz hazırlar yerine..afiyet olsun.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla

Etiketler
recel, tarifi, uzum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayı üzümü Sarya Alternatif Tıp 0 31 Aralık 2020 04:53
Frenk Üzümü (Bektaşi Üzümü) Desmont Bahçe Bakımı ve Çiçekler 0 01 Mart 2015 13:22
Frenk Üzümü Reçeli Tarifi oneofgirl Reçel Tarifleri 0 25 Temmuz 2013 17:45
Ayı Üzümü İnebüddüp, İt kocayemişi, İt üzümü, Avcı üzümü YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 18:34
Tereyağlı Ekmek YapraK Hamur İşleri 0 26 Aralık 2009 05:05