01 Mayıs 2018, 22:39 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kayısı Reçeli Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 1 kilo kayısı 1 kilo toz şeker 1 adet limonun suyu Yapılışı: Kayısının tatlısı ve fazla olgunlaşmamışı tercih edilmelidir. Kayısıları yıkayın çekirdeklerini çıkarın ve boylamasına 4 e bölün. Kesilmiş kayısıları derin bir tencereye alın ve üzerini şeker ile kapatın. Tencerenin kapağını kapatarak (mümkünse güneşte)2 saat kadar dinlendirin. Dinlendirdikten sonra suyu iyice çekinceye kadar kaynatın su azalınca limonun suyunu ilave edin. 5 dakika daha kaynatıp ateşten alın. Tencerede soğuttuktan sonra kavanozları doldurun. Afiyet Olsun…
__________________ ~ P .İ .R ~ | |
|
Etiketler |
kayısıreçeli, reçeller, yemektarifleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kayısı yumurta | Seyra | Yumurta Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2014 19:18 |
Elmalı Kayısı Reçeli | Violent | Reçel Tarifleri | 0 | 19 Mayıs 2013 17:56 |
Kayısı Reçeli | Zen | Reçel Tarifleri | 1 | 18 Mayıs 2013 23:32 |
Kayısı Marmelatı | Zen | Yemek Tarifleri | 0 | 03 Kasım 2012 19:45 |
Bademli Kayısı Reçeli | N999 | Reçel Tarifleri | 0 | 27 Mart 2012 18:04 |