17 Nisan 2015, 23:29 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Portakallı Elma-Armut Marmeladı Tarifi Portakallı Elma-Armut Marmeladı Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 kg golden elma 2 kg akça armut 10 çorba kaşığı su 3 adet portakalın rendelenmiş kabuğu Beş buçuk su bardağı tozşeker 1 tatlı kaşığı karanfil 2 adet çubuk tarçın 4 çorba kaşığı limon suyu Portakallı Elma-Armut Marmeladı Yapılışı ELMALARIN kabuklarını soyup, çekirdek yataklarını çıkarın ve bir tencereye alın. Armutların da saplarını kesip çekirdek yataklarını çıkarın ve elmaların üzerine ekleyin. Tencereye suyu katın ve kapağını kapın. Kısık ateşte, dibinin tutmaması için arada bir karıştırarak meyveler yumuşayana dek pişirin. Ilındıktan sonra karışımı blenderden geçirip, yeniden tencereye alın. Üzerine rendelenmiş portakal kabuğu, tozşeker, karanfil ve tarçın ilave edin. Kısık ateşte arada bir dibi tutmasın diye karıştırarak 45 dakika pişirin. Limon suyunu ilave edin. Birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın. Çubuk tarçınları içinden alın. Soğuyunca temiz ve kuru kavanozlara aktarın. Serin ve güneş almayan bir yerde saklayın
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
Etiketler |
elmaarmut, marmeladı, portakallı, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kızılcık Ve Kırmızı Erik Marmeladı Tarifi | Flora | Reçel Tarifleri | 0 | 17 Nisan 2015 23:27 |
Bombaları elma armut gibi taşıdık | Bozkurt- | Haber Arşivi | 0 | 25 Mart 2014 16:42 |
Bademli Ve Kayısılı Şeftali Marmeladı Tarifi | Estela | Reçel Tarifleri | 0 | 11 Ağustos 2013 01:08 |
Karışık Erik Marmeladı Tarifi | Estela | Reçel Tarifleri | 0 | 11 Ağustos 2013 01:06 |
Elma Ve Armut Üretimi Tehlikede! | Dilara | Haber Arşivi | 0 | 05 Eylül 2008 14:53 |