25 Temmuz 2013, 18:23 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Hurma Marmelatı Malzemeler • 1,5 kg. kayısı • Reçel şekeri • 2 tatlı kaşığı anason • ½ litre portakal suyu Yapılışı 1. Kayısıları portakal suyu ile püre haline getirdikten sonra büyük bir tence içine alın. 2. Pratik reçel şekerini ilave edip kaynamaya bırakın ve anasonu ekleyip tekrar kaynatın. 3. Kaynayan tencerenin üzerinde oluşan köpüğü tahta bir kaşık yardımı ile alın. 4. Kaynadıktan sonra ocaktan alıp 10 dk. kadar bekletin ve kavanozlara doldurup ağızlarını sıkıca kapatın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
hurma, marmelatı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Erik Marmelatı | Zen | Reçel Tarifleri | 1 | 19 Mayıs 2013 18:10 |
Çilek Marmelatı | Zen | Tatlılar | 0 | 03 Kasım 2012 19:47 |
Elma Marmelatı | Zen | Tatlılar | 0 | 03 Kasım 2012 19:46 |
Kayısı Marmelatı | Zen | Yemek Tarifleri | 0 | 03 Kasım 2012 19:45 |
Mango Marmelatı | Liaaa | Tatlılar | 0 | 07 Mayıs 2012 19:22 |